Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nagy szégyen az, ha 16 évesen...

Lohohol kérdése:

Nagy szégyen az, ha 16 évesen nem tudok egy rendes szelet kenyeret vágni?

Figyelt kérdés
már kicsit idegesítő, de egyszerűen nem megy..bármilyen késsel próbálom, bármilyen pozícióban :/ esetleg adhatnátok pár tippet

2015. jún. 12. 20:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

*szalámin.

(mif** ütött belém hogy így elgépeltem?)

2015. jún. 12. 20:49
 12/19 anonim válasza:
Én se tudok, de szerencsére a pékségben összeszeletelik, ha kérem, szóval nincs probléma.
2015. jún. 12. 20:54
 13/19 anonim válasza:
Már mint hogy a pékségben géppel szeletelik. =D
2015. jún. 12. 20:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen, peksegben es Tescoban van szeletelo gep!
2015. jún. 12. 20:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen kenyér, némelyik nem partner, bár ami nem rendes héjú, azt meg sem akartam volna enni soha... Ha mégis darabolni akarnék egy ilyet s nem menne, törném, már ha ennék kenyeret, a sajátjaimat lehetett vágni s annak is jópár éve...

Alapból sosem volt ilyen gondom, kár, hogy nem tudom átadni eme képességemet, nekem nem kell.

2015. jún. 12. 22:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha törik a héja meg kell fordítani, az alja nem törik. Hosszú, recés késsel, nem is vágni kell, inkább fűrészelni, anélkül hogy összenyomnád. Rece nélkülivel hozzá se fognék. [link]
2015. jún. 13. 00:25
 17/19 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok de nekem se megy a kenyér szeletelés. Megtudok fulladni a méregbe ha lusták a csajok a pékségbe és nem szeletelik le mondván meleg...
2015. jún. 13. 09:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, én sem tudok, pedig többszöröse vagyok a 16-nak :D mindig ferde lesz, vagy felül vékony, alul vastag.

Amúgy egy jó deszka és egy minőségi kenyérvágó kés sokat segít.

2015. jún. 13. 19:28
 19/19 anonim ***** válasza:
úristen baz dmeg nektek mennyi szabad időtök van hogy bas zodjatok meg bár nekem lenne ennyi
2015. jún. 16. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!