Hogyan lehetne finomabbá tenni a közönséges fasírtot?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy csak egy 16 éves fiú vagyok, és nem tudok főzni (nem is akarok XD), csak azért kérdezem, hogy ha anyum majd újra ezt fog csinálni, finomabb legyen. Meg amúgy, érdekel(nek) is a válasz(ok) :D2010. febr. 22. 21:15
1/8 anonim válasza:
Darálj bele bacon szalonnát vagy kolozsvárit!
Vagy valamilyen füstölt húst.
Nyers marhahússal is csinálhatod
A többi a fűszerezésen múlik.
2/8 anonim válasza:
Kaprosan próbáltad már?
Kapros borsos...
Pl..
3/8 A kérdező kommentje:
nem szeretem a kaprot
2010. febr. 22. 21:30
4/8 anonim válasza:
reszelt sajt,petrezselyem,több zsömle.
5/8 anonim válasza:
egy kis csombor (borsikafű) is csodákra képes :=)
6/8 anonim válasza:
Én borsot teszek bele, majoránnát, őrölt köményt, vegetát, és egy kanál mézet. Pirospaprikát elhagyom, de valamilyen erős szósz még mehet bele. Ja és a sült vöröshagyma és fokhagyma!
7/8 anonim válasza:
én nagyon füszeresen csinálom sok fokhagyma bele pirospaprika ,és sok bors ennyi !tökéletes
8/8 anonim válasza:
tegyetek bele fahéjat azzal isteni finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!