Mivel lehet iható vizet csinálni (lent)?
Forrald fel és várd meg míg kihűl.
Cukor bele.
Forralás után is wc ízű.
A cukrosvizet direkt akkor isszák az emberek ha hányni akarnak. Nagyon undorító íze van. Köszi azért.
Egyéb?
A klór íz eltűnik belőle ha állni hagyod pár órát. Csak idd meg mielőtt állott-víz íze lesz.
Az én tanácsom az hogy tedd be a hűtőbe.
Annak idején egy darabka multivitamin pezsgőtablettával ittam a nálunk épphogy iható vizet. Persze lehet, hogy az sincs Neked, nekem sincs, de citromtól kezdve kismillió teáig sokminden. Bár én képes vagyok egész nap kávézni is.
Ha sok levest iszol, az is komoly vízbevitel s egy leves finom tud lenni abból a vízből, amit sosem innék meg, szomjhalál közelségén kívül. A főzögetés még a klóros víznek is jót tesz.
Bizonyos vízhibákon szerintem semmi nem segít, de olyannal szerencsére még nem találkoztam.
Ha nincs semmi és pár napig nem tudtok venni, akkor mit mondjunk mi?
Vegyél egy nagy levegőt, és egy slukkra idd meg a vizet, akkor közben nem érzed az ízét.
"Ha nincs semmi és pár napig nem tudtok venni, akkor mit mondjunk mi?"
Csak ezért tettem fel a kérdést: hogy hátha van valami, ami nekünk nem jutott még az eszünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!