1/11 anonim válasza:
Tejet melegítesz, belerakod a capuchino port és a cukrot elkevered és kész.
2/11 A kérdező kommentje:
Vizzel nem lehet csinalni?
2015. ápr. 17. 20:51
3/11 anonim válasza:
1#, kapucsínóport?? :DDDD Gondolom húslevest meg úgy kell hogy vizet forralsz és beleöntöd a maggi levesport, nem?
4/11 A kérdező kommentje:
De vicces.nem!
2015. ápr. 17. 21:03
5/11 anonim válasza:
Egyébként sokféleképp láttam már leírva, de ez mindent visz: "capuchino"
:DDDD
6/11 A kérdező kommentje:
Mi ojan vicces rajta en nem ertem
2015. ápr. 17. 21:09
7/11 anonim válasza:
Nem csodálom hogy nem érted, ez "ojan" bonyolult. :D
8/11 anonim válasza:
Szerintem is minden háztartásban fellelhető hozzá a gép... Én leírtam egy verziót amihez semmi extra dolog nem kell és ami elég elterjedt. Sajnálom de nem mindenkinek van lehetősége elmenni egy kávézóba minden nap és venni egy "normálisat" 300-500ft-ért.
9/11 anonim válasza:
A kérdés úgy szolt hogy "hogy kell csinálni a capuccinót". Tehát az eredetit és nem 5 forintos porokból kikeverhetőt.
Szó nem volt arról hogy kinek mije van hozzá és mije nincs.
10/11 anonim válasza:
Tejet fel kell gőzölni majd a közepén belecsorgatod az egy adagnyi eszpresszót. Nekünk van kávégépünk az így csinálja, de ha egy kávézóban megfigyeled ott is így csinálják. Ha nincs gőzfunkciós kávéfőződ, akkor veszel egy tejhabostíót (kb egy ezres alatt van az ára) és azzal is tudsz, ha meleg tejet felvered vele, de az igazi a gőzölt tejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!