Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit tegyek ha mindig összeesik...

Mit tegyek ha mindig összeesik a sütemény miután kiveszem a sütőből?

Figyelt kérdés
Sütemény, összeesik

2015. ápr. 21. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a sutoajtot, huzd kijebb picit es hagyd pihenni. Hirtelen kerul ki a forro sutobol a szobahomersekletre.
2015. ápr. 21. 03:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
És mielőtt elzárod a hőt, szurkáld meg itt-ott egy hurkapálcával, vagy fogpiszkálóval.
2015. ápr. 21. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, a korrekt válaszhoz tudni kellene, hogy milyen süti, és esetleg a receptet is. Ez egy piskóta jellegű sütemény?

Az összeesésnek sok oka lehet. Lehet, hogy nem jó a liszt sikértartalma. Lehet, hogy sok a folyadék a tésztában. Vagy kevés a tojás. Nincs mi megtartsa, miután a pára, vagy az élesztő, vagy a sütőpor megemelte...

Több konkrétum kellene.

2015. ápr. 23. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Stavros Blofeld válasza:
Szagoltass vele repülősót az szokott használni.
2015. ápr. 24. 03:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!