Hogy marad a gyümölcs friss a süteményen?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor díszítésnek tesszük rá és másnapra megszottyad a sütin és az nem szép látvány.2015. febr. 28. 10:03
1/2 anonim válasza:
Frissen tedd rá a gyümölcöst, másnapra természetes, hogy nem olyan.
De elvileg megoldható, ha a gyümölcsöt zselatinba márva teszed a süteményre, mert az bevonja és így nem érintkezik a levegövel.
2/2 anonim válasza:
Az elsö vàlaszolónak teljesen igaza van! A zselatin a megoldàs! Èn gyümölcs, illetve túrótortàra fagyasztott màlnàt szoktam tenni ès mèg 3 nap utàn is olyan, mintha friss lenne a zselatintól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!