Mi a tojás széttörésének a titka?
Gondolok itt arra, mikor a háziasszonyok a serpenyő széléhez ütik a tojást, és az csak egy kicsit bereped és kiöntik a serpenyőbe. És nem megy ki a tojás, meg a héj sem megy bele a serpenyőbe meg semmi. Nekem kívülről szörnyen bonyolultnak tűnik az egész. Azért kérdezem, mert jövőhéttől a koliban nekem is ezt kell csinálnom, ha rántottát akarok enni, de nem tudom, képes leszek-e rá. Van erre valami különleges trükk, ami kívülről nem látszik? Ti mennyi idő alatt tanultátok meg? Vagy ez is olyan, mint a csókolózás, hogy úgyis ráérez az ember?
egy konyhai analfabéta (20/F)
Szia ! ne törődj azzal aki megszól,nem maradtál le semmiről. mindent meg lehet tanulni, és valóban rá fogsz érezni a tojásfeltörés nyitjára.elmondom, hogy én, hogy jártam kezdő asszony koromban, a kiló darálthúsra ütöttem közvetlenül a tojást, ami sajnos buggyant volt, hát oda lett az egész husi. úgy, hogy fogadd meg azok tanácsát, akik azt írták, hogy egy bögrébe üsd egyenként
és csak , ha jó akkor menjen a serpenyőbe.
annak idején,mikor először olvastam a " tojásokat egyenként pohárba beleütjük" komolyan azt hittem, hogy , ha 8 tojás kell valamihez, akkor 8 poharat kell használni.....Szóval kitartás pajtás, mindenbe bele fogsz jönni. a végén még piskótát is fogsz sütni a koleszban.
na hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!