Miért habzik fel a sütőolaj?
Figyelt kérdés
Van valami mód a megszüntetésére sütés közben?2015. márc. 2. 20:12
1/8 anonim válasza:
ez azért van mert már sokszor használt az olaj
2/8 anonim válasza:
Sokszor használt olaj.. Dolgoztam éttemerem, hetente kellett cserélni a fritut mer habos lett a sok használattol.
3/8 anonim válasza:
Bocs, hogy belekérdezek, de tudja valaki, hogy mi ennek az oka? Mi változik meg az olajban?
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
a másodszor, harmadszor használt, áttetsző, leszűrt olaj is felhabzik néha, olyan, mintha főne benne a fasírt, nem sülne...
persze nem a legdrágább olajról van szó, de a habzása igen jelentékeny
2015. márc. 2. 21:32
5/8 anonim válasza:
Egyszerűen "elkoszolódik" a sok "prézlitől"
6/8 A kérdező kommentje:
férjem azt mondja, hogy a hexánok...
van, amikor első sütésnél is habzik...
2015. márc. 2. 22:03
7/8 anonim válasza:
Állítólag egy beletett parafadugó megszünteti a habzást.
Valahol olvastam, talán a mindmegettén.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a víztől. A sülő húsból, zöldségből víz kerül az olajba. Kenyérszeletet ha teszel a forró olajba, kicsit csökkenti habzást, gondolom szív fel valamennyit a víztartalmából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!