Hogy csináljam, hogy ne csússzanak szét a palacsinták?
Figyelt kérdés
Olyan palacsintatortát szeretnék csinálni, hogy a palacsinták közt vanília és csoki puding legyen. Anya azt mondta szét fognak csúszni, végig gondolva valószínű...
Hogy oldjam meg?? Más palacsinta?? Milyen puding?? Hidegen-melegen??
17/L
2010. febr. 11. 16:21
1/5 anonim válasza:
Torta gyürüt használj amíg csinálod,mikor már pár órát hült óvatosan vedd le.
Kevés tölteléket tegyél.
2/5 anonim válasza:
Esetleg zselatint vagy tejszínhab fixáló port lehetne a pudingba tenni.
3/5 anonim válasza:
Nekem soha nem csúszik szét.A pudding ne legyen nagyon kemény,és még elég meleg is legyen.A palacsintára tégy egy-két kanál puddingot,kend szét rajta,utána teheted rá a másik palacsintát.Fölülre palacsinta kerüljön.Jó ha áll néhány órát a hűtőben,mielőtt tortaszelet -szerűen felvágod.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
Remélem összejön... muszáj sikerülnie :D
2010. febr. 11. 21:30
5/5 anonim válasza:
Pudingba zselatint? Te jó ég!! Habfix is elég érdekes lehet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!