Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy csináljam, hogy ne...

Hogy csináljam, hogy ne csússzanak szét a palacsinták?

Figyelt kérdés

Olyan palacsintatortát szeretnék csinálni, hogy a palacsinták közt vanília és csoki puding legyen. Anya azt mondta szét fognak csúszni, végig gondolva valószínű...

Hogy oldjam meg?? Más palacsinta?? Milyen puding?? Hidegen-melegen??

17/L


2010. febr. 11. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Torta gyürüt használj amíg csinálod,mikor már pár órát hült óvatosan vedd le.

Kevés tölteléket tegyél.

2010. febr. 11. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Esetleg zselatint vagy tejszínhab fixáló port lehetne a pudingba tenni.
2010. febr. 11. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem csúszik szét.A pudding ne legyen nagyon kemény,és még elég meleg is legyen.A palacsintára tégy egy-két kanál puddingot,kend szét rajta,utána teheted rá a másik palacsintát.Fölülre palacsinta kerüljön.Jó ha áll néhány órát a hűtőben,mielőtt tortaszelet -szerűen felvágod.
2010. febr. 11. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen! :)

Remélem összejön... muszáj sikerülnie :D

2010. febr. 11. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Pudingba zselatint? Te jó ég!! Habfix is elég érdekes lehet...
2010. febr. 12. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!