Felrobbanhat egy kotyogós kávéfőző?
Jó, jó, de ilyenmég nem történt, hogy ilyen hangja volt...
A szelep is lehet rossz akár.
Igazából az baj, hogy nincs is nagyon eltömődve a kávéfőző, nem értem miért csinálta ezt.Talán ez az új kávé túl finomra van őrölve?
De fel ám ! az szelep elolvadhat, így fel is robbanhat. Régen egyik szomszédomnál is felrobbant, leugrott a gázról, és pörgött a kövön.Az is úgy szólt, mint egy leszálló űrjármű...
A macskájukat egy napig nem tudták előcsalni, annyira megijedt szegény. Utána, ha meglátta a kávéfőzőt, már menekült amerre látott.
Igaza van az első válaszolónak, a biztonsági szelep azért van rajta, hogy a robbanást megakadályozza! Persze vannak kivételek is.
Ezért, ahogy én tanultam: megtöltöm a kotyogót vízzel, kávéval, majd a kávé közepén a kanál-nyéllel egy kis rést nyitok... majd azon keresztül talál magának utat a gőz, és szépen lefolyik az őrölt kávén keresztül, elkerülendő az ilyen baleseteket.
Se görényünk, se macskánk. Jó történeteket írtatok, kacagok! :)
Komolyra fordítva a szót... Ha a kávé közepébe mélyedést hagyok, akkor nem lesz túl híg a kávé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!