Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem jó a levest melegíté...

Miért nem jó a levest melegítéskor felfőzni?

Figyelt kérdés
lesz valami baja attól?
2015. jan. 22. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Tovább puhul, ami benne van, és szétfőhet.
2015. jan. 22. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha húsos leves akkor zavaros lesz, habos. Mindenképp ehető marad persze.
2015. jan. 22. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Baromi meleg lesz, és csak délután fogod tudni megenni.
2015. jan. 22. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert pont elég forrpontig melegíteni, felesleges zubogtatni.Átforralni akkor szokták, ha esetleg attól tartanak, hogy talán megromlott időközben.

Persze akkor már megette a fene, ha gyanús, akkor én a forralással sem kísérletezek, kiborítom.

Egyébként magától a forralástól baja nem lesz, de tényleg fennáll a lehetőség, hogy szétesnek az alkatrészek, nem lesz gusztusos az állaga.

2015. jan. 22. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!