Miért nem jó a levest melegítéskor felfőzni?
Figyelt kérdés
lesz valami baja attól?2015. jan. 22. 14:36
1/4 anonim válasza:
Tovább puhul, ami benne van, és szétfőhet.
2/4 anonim válasza:
Ha húsos leves akkor zavaros lesz, habos. Mindenképp ehető marad persze.
3/4 anonim válasza:
Baromi meleg lesz, és csak délután fogod tudni megenni.
4/4 anonim válasza:
Mert pont elég forrpontig melegíteni, felesleges zubogtatni.Átforralni akkor szokták, ha esetleg attól tartanak, hogy talán megromlott időközben.
Persze akkor már megette a fene, ha gyanús, akkor én a forralással sem kísérletezek, kiborítom.
Egyébként magától a forralástól baja nem lesz, de tényleg fennáll a lehetőség, hogy szétesnek az alkatrészek, nem lesz gusztusos az állaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!