Zenker tepsi borítása lejön?
Figyelt kérdés
Zenker tepsim felső rétege lejött, és még ráadásul rozsdabarna is lett. Ez biztosan kuka?2015. jan. 13. 11:03
2/11 anonim válasza:
Igen, dobd ki.
Valószínüleg megsértetted a bevonatot - vagy vágtál benne, vagy dörzsölös szivaccsal mosogattad. (A "nemkarcolós" szivacsok, dörzsik, stb is karcol, csak nem mélyek a karcok, viszont a felületet megbontják!!)
3/11 anonim válasza:
Bocs: nem feltétlen kell kidobpni, pl növények alá (vagy más hasonló dologra) tálcának használható, csak sütésre nem.
4/11 A kérdező kommentje:
Sima szivaccsal mostam, a nem dörzsölés felületével. Ilyen még sose volt.
2015. jan. 13. 11:25
5/11 anonim válasza:
Jaj, az a márka egy sz*r!!! Már háromszor futottam bele, két tepsi és egy lábos. Tanulópénz volt! Hiába mostam én finom szivaccsal, óvatosan, amikor magától rásült szó szerint a réteg a sütire!!!
Azóta váltottam, kizárólag a hagyományos, zománcozott edényeket veszek. Apránként talán sikerül a komplett készlet!
Pl a Bonyhádi edények. Kiváló!!!!
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én jártam így. Ajándékba kaptam :D
2015. jan. 13. 12:17
7/11 anonim válasza:
Én sok éve használom öket, és eddig semmi bajom sem volt velük, kivéve amikor anyósm segített elmosni (dörzsivel) meg amikor kisavazta ecettel
8/11 A kérdező kommentje:
7: Nem a kérdésre válaszoltál...
2015. jan. 13. 13:03
9/11 anonim válasza:
nekem is lejött nagyon hamar, de én használom, csak sütőpapírral. Szépen süt.
10/11 A kérdező kommentje:
Basszus, ez eszembe se jutott :D:D köszi
2015. jan. 13. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!