Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Grillrácsos tepsi tapasztalatok?

Grillrácsos tepsi tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy ilyet,nincs födője,érdekelne milyen ételeket lehet,praktikus benne elkészíteni.Tapasztalatok?Ötletek?
2012. márc. 17. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Kb. 30 évvel ezelőtt használtam ilyet, annak még a két végén hosszú nyele volt. Úgy öntöttem fel olajjal, hogy a rácsot kb. 2-3 mm-rel lepje el. A beirdalt apró halat nagyon jó volt rajta sütni (felső lángon sütöttem). Forgattam rajta a halat, hogy alaposan, ropogósra süljön. Az a sütőm valahova eltűnt.

A nyáron a piacon találtam azt a fajtát, amiről írsz, de még nem próbáltam ki. Szerintem ez már a sütőbe is befér, és egyéb húsokat is finomra lehet rajta sütni, csak forgasd rajta a husit. Nem szívja fel magát olajjal, nem lesz csömör. Először csak 1-2 db-bal próbáld ki, hogy kitapasztald.

2012. márc. 18. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Felső lángon = nem a sütőben, hanem a gázrózsán fent.
2012. márc. 18. 19:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Az enyém igen befér a sütőbe,rendes tepsi formájú,csak van bele ez a rács.

Még azóta sem próbáltam(még gépezni sem volt időm,hogy utánanézzek)de már ennék valami finomat.

Remélem jó hasznát veszem!

2012. márc. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!