Sonka sózáskor a keletkező lét minden nap le kell önteni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 21:21
1/3 zolidobos válasza:
NEEEEEM!!!
Le ne öntsd, az isten áldjon meg! A keletkező lével naponta locsold meg a sonkát, nagyságtól függően 2-4 hétig, majd tedd 12-24 órára 6%-os fedőpácba, (10 liter hideg víz, 60 deka só), ezután egy napig szellős helyen felakasztva szikkaszd, és mehet a füstre.
2/3 anonim válasza:
Mi nem csak locsolni szoktuk, hanem minden nap megfordítottuk, így még egyenletesebben éri mindenhol a sós lé.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt az első levet már leöntöttem az nagyon csúnya véres volt.
2014. dec. 21. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!