Főzés közben csupa pára minden. Ablakot nem lehet 5-10 percnél tovább nyitva tartani. Ti télen hogyan szoktátok megoldani a főzés közben keletkező párát?
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 09:10
1/8 anonim válasza:
Az ablakot résnyire nyitom, vagy bukóra állítom, így nem lesz hideg, a főzéstől úgyis melegebb lesz, és nagyon pára sem lesz.
2/8 anonim válasza:
Miért nem lehet nyitva az ablak?
Végig nyitva van az ablak míg főzök.
És a spájz ajtót is ki szoktam nyitni, mert az közvetlenül a tűzhely mellett van, és azon is van szellőző.
És néha a szagelszívót is bekapcsolom, de azt nem nagyon szeretem, mert hangos.
3/8 anonim válasza:
Nálam végig nyitva van az ablak, míg főzök, de mindent fedő alatt főzök azt is hozzá teszem. Utána ha végeztem még kinyitom a nappaliban a nagyablakot is és kereszthuzatot csinálok.
7/8 anonim válasza:
A bukóra nyitás a nyerő nálam is, ettől még nem fázom, és a szagok is kiszellőznek a főzés alatt.
Ha nagyobb huzatot akarok, én is a szemközti nappalin lévő teraszajtót nyitom ki pár percre, de ez ritkán van, mert nem keletkezik olyan "bűz", hogy elviselhetetlen lenne.
(na néha, előfordul, ha az ember odakapat valamit ) :)
8/8 anonim válasza:
Páraelszívót nem tudsz beszereltetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!