Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell káposztát savanyítan...

Hogy kell káposztát savanyítani? Pontos lépések? Arányok?

Figyelt kérdés
Köszi
2010. febr. 2. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen arányokról beszélsz? Legyalulják a káposztát elkezdik egy hordóba rakni érzésre megsózzák borsot tesznek rá van ahol szeletelt citromot tesznek közé babérlevelet, közben mindíg lenyomkodják és amikor végeztek rátesznek egy fedő lapot és súlyokkal lenyomatják.
2010. febr. 2. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
1 kiló káposztához 1 dkg sót kell kimérni, a többi izlés szerint. Az összevágott káposztát elkevered a sóval, rétegenként bedöngölöd a savanyító edénybe szórsz rá valamennyi szemes borsot, köménymagot, babérlevelet (csak hogy ritkásan legyenek a füszerek, ne túl sokat), és ezt ismételed, amig van a káposztából.
2010. febr. 2. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
nagyanyám pár vékony szelet birsalmát is szokott tenni közé.
2010. febr. 3. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!