Hogy kell káposztát savanyítani? Pontos lépések? Arányok?
Figyelt kérdés
Köszi2010. febr. 2. 15:22
1/3 anonim válasza:
Milyen arányokról beszélsz? Legyalulják a káposztát elkezdik egy hordóba rakni érzésre megsózzák borsot tesznek rá van ahol szeletelt citromot tesznek közé babérlevelet, közben mindíg lenyomkodják és amikor végeztek rátesznek egy fedő lapot és súlyokkal lenyomatják.
2/3 anonim válasza:
1 kiló káposztához 1 dkg sót kell kimérni, a többi izlés szerint. Az összevágott káposztát elkevered a sóval, rétegenként bedöngölöd a savanyító edénybe szórsz rá valamennyi szemes borsot, köménymagot, babérlevelet (csak hogy ritkásan legyenek a füszerek, ne túl sokat), és ezt ismételed, amig van a káposztából.
3/3 anonim válasza:
nagyanyám pár vékony szelet birsalmát is szokott tenni közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!