Milyen márkájú vajat vegyek, hogy dehér legyen a vajkrém és ne sárga?
Figyelt kérdés
Eddig az összes sárga volt, amit próbáltam. Ti mit javasoltok?2014. dec. 5. 18:19
2/9 anonim válasza:
Egyáltalában, vajat, vagy vajkrémet kérdezel? Nagy kín lehet!
3/9 anonim válasza:
Most vajból akarsz vajkrémet csinálni, vagy mi? :D
Mert ha igen, akkor lehet, hogy a cukorral van a gond, nem?
4/9 A kérdező kommentje:
A vajkrémet, amit vajból kell csinálni, tortákba, tortákra...
2014. dec. 5. 18:40
5/9 anonim válasza:
Ha rendesen kikevered, fehér lesz akármelyik.
6/9 anonim válasza:
nem lehet, hogy te margarint használsz?
7/9 anonim válasza:
A vaj fehér, a margarin sárga. Nem láttam még olyan vajat, ami besárgult.
8/9 anonim válasza:
Csak magas zsírtartalmú, adalék, víz mentes vajat leget kikeverni fehérre. Német vagy osztrák vajat vegyél, azok ilyenek. A magyar vajak többsége tele van vízzel és egyéb adalékanyaggal, a zsírtartalma viszont alacsony. Abból soha nem lesz jó vajkrém.
9/9 anonim válasza:
Én hóófehér vajkrémet szoktam csinálni bármelyik boltban kapható vajból, egyik se osztrák vagy német, csak a sima teavaj. Mondjuk a spar budgetet nem tudom, hol csinálják, de az mindig fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!