Margarin- és vajkrém helyett milyen krémet javasolnátok?
Figyelt kérdés
Ami jó tortára, süti összefogására, megtöltésére. A pudingot azért valamivel még tartalmasabbá kellene tenni, mivel javasolnátok?2014. okt. 29. 11:30
2/2 anonim válasza:
Én a pudingban kis vajat és grízt szoktam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!