Csoki pohár-csoki díszítés! Az étcsoki keményebb mint a Milka tejcsoki? (videó)
Figyelt kérdés
Szerintetek ezt---> http://www.youtube.com/watch?v=XMepJ7IKMlk&feature=share Milyen csokiból csináljam... Ma Milka tejcsokit melegítettem és kicsurgattam, megkötött jó is lett csak a tejcsoki annyira gyengusz,h mire kiszedtem az alufóliát utána kb. fél percnyi sikeröröm után leesett az 1ik fele :( Tortabevonóból esetleg? Köszönömm :))2012. szept. 13. 17:51
1/5 anonim válasza:
Tortabevonó vagy étcsoki jó és sztem behűtött pohárra csinád
2/5 A kérdező kommentje:
:) Kösziií , ment a zöld kéz :))
2012. szept. 13. 17:57
3/5 anonim válasza:
Ha megcsináltad megírnád légyszi hogy hogy sikerült? Én is ilyet szeretnék, de mikor múltkor próbáltam étcsokival, az olvasztás után egyszerűen nem akart visszadermedni, hiába raktam hűtőbe.
4/5 A kérdező kommentje:
Szijjjaa.... nekem megdermedt.... de a biztonság kedvéért a fagyóba tettem ugy vagy 2 órára és csak akkor vettem ki amikor már rátettem a torta tetejére... :) annyit javasolnék még,h ha alufóliával bevont pohárra csinálod.. akkor inkább 1 fél gömb alakú edényt vonj be. olajozd be jól az alufóliát és minimális alufóliát használj, mert nekem ebből volt a probléma,h amikor a csokit le akartam szedni az összegyűrt fólia széttágult és a csokit eltörte. de ha nagyon rátapogattam a tálra és nem volt gyűrődés akkor szépen lejött :)) sok sikert!!!
2012. szept. 30. 14:29
5/5 anonim válasza:
Köszi!! Gratula a sikeres konyhai manőverhez! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!