2/5 A kérdező kommentje:
köszi :) de igazából már kipróbált és bevált módszereket keresek ...
2014. okt. 29. 20:51
3/5 anonim válasza:
Nagyon finom krémes pl. 30%-os habtejszínnel, egy csipet szerecsendióval :) De ehhez fel kell főzni a krémet, úgy sűrűsödik be tejszínnel.
4/5 anonim válasza:
Nem az autentikus változat, de jó: érett avokádó, reszelt vöröshagyma, majonéz, só, bors, pici citromlé.
5/5 anonim válasza:
Régi a kérdés, de azért leírom, hátha használ vmit a válaszom:) Mivel az avokádó elég jellegtelen, bármilyen hozzávalóval vagy fűszerrel jól megfér. Az én verzióm:
-2 avokádó
-3-4gerezd fokhagyma
-só, bors, kurkuma
-pár szem olajbogyó
-negyed hagyma (lila, vörös, póré, bármilyen :)
-1 ek hidegen sajtolt olaj (legjobb szerintem a tökmag)
-1-2 ek mustár
-citromlé
Ez igazi vitaminbomba!
Szoktam ezzel a krémmel töltött tojásokat is készíteni, ami jól mutat hidegtálakon (ha valakit nem rettent el,hogy zöld krém van a tojásban :P - de a fantasztikus íz mindenkit meggyőz). Ilyenkor a főtt tojássárgája is belemegy a krémbe. Ez esetben persze kicsit több mustár és fűszer mehet bele, mivel a tojás letompítja az ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!