Mit raktok a rakott krumpliba?
Figyelt kérdés
Egyszer egy fozomusorban olyan gusztan nezett ki de nem tudom mit raktaj bele mert mar csak a talalast lattam surubb kremesebb volt az allagga en tejfolt szoktam bele rakni de attol nem kremes allagu2014. okt. 29. 14:42
11/14 anonim válasza:
Én úgy csinálom, ahogy 5. is írta. Krumpli, főtt tojás, kolbász karikákra vágva, ebből 3 emelet. A végén jó 3-4 dl tejfölt elkeverek sóval és felvert tojásokkal, ezzel öntöm le az egészet. A tetejére még teszek pár szelet bacont.
12/14 anonim válasza:
En ugy csinalom, hogy eloszor egy sor krumpli arra kolbasz es tojaskarika es leontom tejfollel amiben tojast keverek el, majd meg 2 sor ugyan igy, es a vegen megegyszer jol nyakonontom tojasos es sajtos tejfollel, isteni. A szaftot a kolbasz zsirja es a tejfolos le adja...hu megeheztem :D
13/14 anonim válasza:
Én így szoktam:
Egy jénait vagy tepsit kiolajozok, megszórom az alját zsemlemorzsával.
Majd egy sor főtt krumpli szeletek, egy sor főtt tojás erre rá egy pohár tejföl, és ezt egy kicsit elkeverem kis sóval. Majd erre kolbász és virsli karikák, és egy kis vékony szelet hagyma sorban. Majd megint főtt krumpli, főtt tojás, kolbász. Tetejére tejföl egy kis joghurttal elkeverve, bacon szalonna, paradicsom szeletek és reszelt füstölt sajt.
14/14 Cicasi válasza:
Anyukám úgy készítette, hogy nem csak tejfölt pakolt a rétegek közé, hanem az utolsó locsolás az egész nyers tojással és sóval (ételízesítővel) elkevert tejföllel volt. Mindig szaftos-krémes volt a rakott krumpli. De most nem olyan a tejföl már mint az én gyerekkoromban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!