Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell ecet a szilvalekvárba?

Radonvszki kérdése:

Miért kell ecet a szilvalekvárba?

Figyelt kérdés
Sok receptet olvastam és majdnem mindegyikbe írt ecetet, de nem jöttem rá, miért kell bele tenni.

2014. szept. 5. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Én még nem is hallottam ilyet mi soha nem teszünk bele.

Mi diétásat csinálunk csak édesítőt egy kis fahéjat és szegfűszeget teszünk bele az íz kedvéért.

2014. szept. 5. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor szokta bele tenni, amikor sütőben készítik, hogy ne égjen le. De csak nagyon kevés kell bele. Van aki, ha bográcsban főzi, akkor is ugyanezért tesz a bogrács aljára ecetet.

Ecet nélkül is meglehet főzni.

2014. szept. 5. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
így van értelem :) köszi :)
2014. szept. 6. 12:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!