Befűszereztem a csirkemellet és ki akarom sütni. Előtte ki kell klopfolni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 15:40
1/4 anonim válasza:
Nem muszáj, de amúgy is fűszerezés előtt kellett volna.
2/4 anonim válasza:
A csirkemell így is nagyon száraz, ha klopfolod, még szárazabb lesz.
3/4 anonim válasza:
Én a csirkemellet nagyon ritkán klopfolom, csak ha megtöltöm valami szaftosabb töltelékkel, vagy szalonnába csavarom. Belátásod szerint klopfold, vagy megsütheted anélkül is.
4/4 anonim válasza:
akkor érdemesebb klopfolni, ha vastag a szelet, és kis alakot adva neki meglapogatni. én be szoktam áztatni fokhagymás tejbe, úgy nem lesz olyan száraz. és nagyon finom is lesz tőle :) de ha natúron akarod sütni, akkor ne vágd vékonyra, mert az nagoyn száraz, kemény lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!