Filézett csirkemellet mennyi ideig süssem a serpenyőben, beleértve a pirítást is?










4-4 perc mindkét oldala. ezalatt megpirul és a nedvek is benne maradnak.
villát beleszúrni nem szabd, mert akkor tényleg kiszáradhat, mert kifolyik a húsnedv.





Nem lesz mindig száraz, csak jól kell elkészíteni..: )
Hagyd egészben a csirkemellet: forgasd lisztbe, pirítsd mindkét oldalát hirtelen, forró serpenyőben. (tehát mikor beleteszed a húst majdhogynem füstöljön fel az olaj) 4-4 perc elég, aztán 160 fokon 15 perc, és puha csirkemellet kapsz.
Ha csíkokban akarod készíteni, érdemes szósszal együtt.
A csíkokat lisztbe forgatod, hirtelen lepirítod őket, majd felöntöd kevés tejszínnel a csirkecsíkokat (épphogy el lepje a tejszín a csíkokat), majd fűszerezed ízlés szerint. (pl reszelt sajttal). Garantáltan puha marad a csirkehús, ha nem főzöd szét. Értsd: nagyjából tejszínnel még 10 percig főzd és pont jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!