Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van valami olyan köretszerűség...

Van valami olyan köretszerűség, amit muffin formában lehet elkészíteni disájnosan?

Figyelt kérdés
Tehát nem édes dologra gondolok, hanem olyasmire ami főételhez köret vagy komponens, amit különleges ételekhez szoktak, mondjuk kocka vagy henger alakban tálalni, pl kis rakott burgonya kocka vagy más hasonló.

2014. aug. 22. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. aug. 23. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mélyhűtött leveles tésztával kibélelem a muffinsütő tepsi üregeit, felverek 2-3 tojást, sózom, borsozom, vegyes párolt zöldséget kavarok bele (zöldborsó, zöldbab, sárgarépa, kukorica, jöhet bele metélőhagyma, petrezselyemzöld, megtöltöm velük és megsütöm. Reszelt sajtot szórok a tetejére.
2014. aug. 23. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

EZT próbáld ki!

[link]

2014. aug. 23. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Sós kosárka formában szoktam (igaz büféasztalra ) különféle pástétomokat készíteni, amit habzsákkal nyomok a kosárkaformákba.

Darált csirkepörkölt tejföllel, házi csirkemájas, halkrémes, tojáskrémes, és gyakorlatilag bármivel meg lehet tölteni, ami melegétel esetében a főételhez passzol.

Eddig mindig hatalmas sikere volt, bár nem köretként adtam.

De el tudom, képzelni sokféle zöldséges, majonézes, vagy besameles kötéssel egy főétel mellé is, mert igen dekoratív.

2014. aug. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!