Hol lehet ilyet kapni?
Figyelt kérdés
Még anno a Jakubcsek Gabriella főzött a vacsoracsatában.Emlékeztek?Ő egy több ágú"eszközt" szúrt a hagymába és annak segítsével szelte.Hol lehet olyat kapni?Több helyen is megnéztem,de nem láttam sehol:-2010. jan. 13. 22:53
2/4 anonim válasza:
Régen nekem is volt ilyen,de elég macerás volt használni,maradtam a hagyományos késsel szeletelésnél.
3/4 anonim válasza:
Ezt én is kb 5 éve keresem! :)
Köszi
4/4 anonim válasza:
Hagymafésűnek hívják,legalábbis ez volt a csomagolására írva. Nem tudom, hogy merre laksz, én Pécsen a vásárcsarnokban egy olyan árustól vettem, aki mindenféle (főleg régivágású)konyhai eszközt árul, pld.hagyományos palacsintasütő, bádogtepsi,nokedliszaggató meg ilyenek. Ilyen áruféleségeket szerintem a legtöbb vásárcsarnokban vagy piacon árulnak, ott nézd meg. Egyébként 380 Ft volt.Az én tapasztalatom az vele, hogy egy kicsit nehézkes, de aki nem túl ügyes vagy nem túl éles a kése-annak kiváló segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!