Csirkeszárnyat lebőrözni?
Figyelt kérdés
Hogyan a legegyszerűbb, van rá valami trükk? Egy kilónyit kellene, de általában tiszta szenvedés az egész... valami ötlet?2014. aug. 8. 11:20
11/13 anonim válasza:
Ha először kicsontoznád, lehet, hogy könnyebb lenne lebőrözni.
12/13 anonim válasza:
Hiszen a bőr tartja össze azt a kevés (de finom ) húst a csonton.Kár lenne szétbarmolni, keress másik receptet. Van vagy 100 csirkeszárnyról a neten.
13/13 anonim válasza:
Le kell róla szopogatni úgy lejön könnyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!