Don Pepéből megéri csirkeszárnyat rendelni?
Kollégista vagyok és szobatársakkal terveztük, hogy rendelnénk a csirkeszárnyból ami ~2600 Ft és 16 darabos.
Mivel 4-en lennénk rá így kb. 700 Ft-ból kijönne és mindenkinek jutna 4 csirkeszárny.
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora szárnyakat adni. Jól lehet úgy lakni, ha megeszek mondjuk 2-t és mellé főznék ki rizst?
Mekkora szárnyakat adnak kb.? Esetleg képet tudna valaki küldeni?
Nem tudom, mekkora az etvagyatok,nekem eleg negy csirkeszarny,ha koret is van,akkor kevesebb is.:)
Rendeljetek,egy probat meger, es keszitsetek melle sultkrumplit, ketcupot,majonezt,bbqt stb, ha feltek,hogy ehen maradtok.:)
Ment a 3 db zöld kéz.
Akkor kb. mekkorának képzeljem el a szárnyakat? Mert elég felemás válaszok jöttek. :D
Én nem vagyok olyan nagy étvágyú és én is úgy terveztem, hogy kb. 2 csirkeszárny és jó sok rizs vagy sült krumpli mellé. És úgy olyan 450-ből kijön 1 adag, ami annyira nem vészes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!