A csirkeszárnyat bepácoljátok grillezni akkor ketté vágjátok vagy egybe hagyjátok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 17:31
1/4 anonim válasza:
egybe szoktam.:)) pont most sütök :D:D
2/4 anonim válasza:
Egyben szoktuk bepácolni és sütni is.a szárnyvégeket, azt a legkisebbet (akkor még 3 db-ban van ) azt mindig levágom róla.
3/4 doboszoli válasza:
Egyben sütöm.
Igyekszem "két tagosat" venni, ha nem megy akkor a hegyét, (felénk a "koldus esernyőjének" mondjuk) levágom, és a porta zord őrének adom.
4/4 anonim válasza:
Egybe hagyom és egyben is sütöm meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!