Eredeti milánói makarónit hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
Nem ide tartozik , de itt sokan vagytok FF vagyok nem nagyon értek a főzéshez2014. aug. 2. 14:17
11/14 nyam-nyam válasza:
És még valami amit elfelejtettem. Teljesen igaz amit a magyar éttermek egy részéről írtál.Szerencsére azért a többség már aki talpon akar maradni nem a "Venesz" szerint készíti ételeit.Persze vannak akik nem akarnak haladni a korral de azok hamar kiesnek a versenyből. De gondolkozzunk csak el azon,hogy miért is kezd ismét divatba jönni a belsőségek és a sokszor méltánytalanul leszólt köröm,borjúfej,malacfül stb.a világ gasztronómiájába? Csak egy átértelmezett változatban. De ezek akkor is maradnak pacal,köröm,borjúfej,malacfül stb.
12/14 anonim válasza:
A belsőségekkel semmi gond, de a konzervekkel, a friss alapanyagok hiányával annál több. Nem beszélve arról, hogy alapvető technikákat nem tudnak vagy nem használnak a legtöbb étteremben.
Párolt rizs ügyben: én még jó párolt/főtt rizst alig ettem Magyarországon, leszámítva a kínai éttermeket (beleértve még a gagyi gyorskínaiakat, ahol bizony normális rizst rendesen megfőzve adják, nem valami "pergős", ízetlen rettenetet dobnak eléd, amit menő "B" rizsből főztek). :D
13/14 nyam-nyam válasza:
Egyetértek minden szavaddal. De most már megyek aludni. Szevasz jó volt beszélgetni a szakmáról egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!