Hogyan lehet egy tele pohár tejeskávét a konyhából a szobába tálcán bevinni, hogy ne lötyögjön ki?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 09:42
1/11 anonim válasza:
Tegyél a tálcára egy textilt, akár egy konyharuhát, és arra a csészét. Talán így kevésbé rázkódik...
2/11 anonim válasza:
Ne öntsd csurig tele, így nem lesz az az Isten aki ki tudja lötykölni.
3/11 anonim válasza:
Én szoktam a tetejére tenni egy kistányérat vagy pohár/csészealátétet ami illik rá. Így ha lötyög akkor sem megy félre.
4/11 anonim válasza:
Üvegbe, dugót rá és kész. Egyébként miért a szobába iszod meg? A konyha vagy az ebédlő arra való.
5/11 anonim válasza:
Tálca nélkül, illetve egyik kezedben a pohár, másikban a tálca, aztán ha beérsz vele, ráteszed.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a helyzet az, hogy viszem be anyukámnak /beteg/ reggel a kávét és a piritóst úgyhogy igazán egyik megoldás sem tökéletes. Arra gondoltam, hogy biztos van valami trükk, hiszen amit a pincérek hoznak ki, az sem lötyög ki. Egyébként az én kávémmal nincs probléma, mert magamnak nem tálcán szoktam fölszolgálni. Persze az is néha kilötyög, de az ágyba. Reggel konyhában, vagy étkezőben inni a kávét?! Ilyet nem ismerek!
2014. júl. 30. 23:36
7/11 anonim válasza:
Én olyanról nem hallottam, hogy valaki a reggeli kávét az ágyban igya. Ha már kicsoszogok a konyhába lefőzni, akkor nem megyek vissza a szobába meginni. Általában kiülök a teraszra ha jó idő van, vagy a konyhában iszom meg (egyben van az ebédlővel).
De ez ízlés kérdése, ne legyek teljesen off :) A megoldás vagy egy nagyobb bögre, vagy olyan, aminek van fedele.
Ilyen termoszbögréket bárhol kapni, olcsó és nagyszerű megoldás. Ha anyukád meggyógyult utána autóban is lehet használni, télen a dugóban isteni a forró tea :)
8/11 nyam-nyam válasza:
Kedves kérdező.Tényleg nem viccnek szánom a válaszomat de írod,hogy a pincérek valami trükkel operálnak.Így igaz az Ő trükkjük,hogy ez a szakmájuk és rengeteget gyakorolják ha akarják ha nem. Olyan ez mit pl. a hagymavágás. 5 perc alatt 3 kiló hagymát finomra lehet vágni ha eleget gyakoroltad. Ne csüggedj menni fog kilötyögés nélkül idő kérdése de gyakorolhatod is pl. félig öntesz egy bögrét vízzel és ahová csak mész a lakásba viszed magaddal.Persze tálcán.Nagyon hamar ráérzel hogyan kell tartani.Ja igen.Ha jobbkezes vagy balkezedben legyen a tálca.Üdv jó gyakorlást.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, valami ilyesmire gyanakodtam én is. Akkor irány a gyakorlás! Üdv:Márti.
2014. aug. 10. 10:29
10/11 anonim válasza:
8-as ötletéhez: ha már a fél pohár vizet biztonsággal viszed a tálcán, tölts egy kicsi többet, mondjuk 3/4-ig. Amikor már azzal is biztosan "szaladgálsz", töltsd tele a poharat. Jó gyakorlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!