Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nekem mindig eldurran a...

Nagypapa kérdése:

Nekem mindig eldurran a virsli, amikor főzöm. Ti hogyan csináljátok? (Sós a víz. )

Figyelt kérdés

2014. júl. 22. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%
Le kell szedni róla a csomagoló anyagot, és csak felmelegíteni igazából. Hideg víz - forrásig.
2014. júl. 23. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
már bocsánat, de egy rendes virsliről milyen csomagolóanyagot kell leszedni?
2014. júl. 23. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Jaja a virsliben eleve főtt hús van, már ha látott olyat. Ezért nem kell főzni. Elég ha felforralod de túl erősen és sokáig mert kitágul és szétreped. Épp csak amennyire fel akarod forrósítani. Én pl elektromos vízforralóban forralok vizet amit egy nagyobb tálba kiöntök és abba csak hagyom pár percig. De nem is teszem gázra csak a már felforralt vízbe. Így nem durran szét. Ha gázon csinálnád is elzárhatod amikor felforrt a víz és elég hagyni benne pár percig.
2014. júl. 23. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 TappancsMancs ***** válasza:
74%

"már bocsánat, de egy rendes virsliről milyen csomagolóanyagot kell leszedni?"


már bocsánat de ki beszélt itt rendes virsliről? :) Azért jó infó volt tényleg, csak ezt nem hagyhattam ki. :D

2014. júl. 23. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

Azért durran szét mert gagyi a virsli!

Vásárolj juh beles virslit és az nem fog szétdurranni ha főzöd.

2014. júl. 24. 03:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 wapo válasza:
66%

Vedd le róla a fóliát! Úgysem ehető. :)

Ne főzd sokáig.Sima vízben nem kell só. Mikróban fedél alatt gőzöld.

Süsd! Úgy finomabb :)

2014. júl. 24. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

A virslivel lévő moslék az már eleve meg van főzve. A moslék szó nagyon is helyén való, mivel húsipari melléktermék, bőr, inak és hasonlók vannak főzés közben át darálva majd ezt az nyomják egy csontszilánk szűrőn... Ez a virsli. Azért, h finom és szép legyen ne csak kívánatos, adnak még hozzá fűszereket és színezéket (bár ezt sokszor már ki hagyják és a műbélt színezik) de legjobb a nitrites pác-csó mert az a gyomorban nitrozamint képez ami bizonyítottan rák keltő amit úgy ellensúlyozzák, hogy aszkorbinsavat (C vitamin) adnak hozzá, így csökkentik a gyomorrák esélyét.

De a nitrites pác-só "muszáj" mert az fog kötést alkotni a húsban és vérben található mioglobinnal és egyben tartósítószer is.


A kérdésedre a válsz az, hogy forralj vizet zárd el ha bugyog és rakd bele 5 percrea virslit. Csak mmelegíteni kell, főzni már nem .

2014. júl. 27. 07:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim válasza:
83%
forrald fel a vizet egy edényben de ne sózd és ne tedd bele a virslit. Ha felforrt zárd l alatta a gázt/villanyt és tedd bele 3,5-4 percre, nekem ez bevált.
2014. júl. 29. 00:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!