Nekem mindig eldurran a virsli, amikor főzöm. Ti hogyan csináljátok? (Sós a víz. )
"már bocsánat, de egy rendes virsliről milyen csomagolóanyagot kell leszedni?"
már bocsánat de ki beszélt itt rendes virsliről? :) Azért jó infó volt tényleg, csak ezt nem hagyhattam ki. :D
Azért durran szét mert gagyi a virsli!
Vásárolj juh beles virslit és az nem fog szétdurranni ha főzöd.
Vedd le róla a fóliát! Úgysem ehető. :)
Ne főzd sokáig.Sima vízben nem kell só. Mikróban fedél alatt gőzöld.
Süsd! Úgy finomabb :)
A virslivel lévő moslék az már eleve meg van főzve. A moslék szó nagyon is helyén való, mivel húsipari melléktermék, bőr, inak és hasonlók vannak főzés közben át darálva majd ezt az nyomják egy csontszilánk szűrőn... Ez a virsli. Azért, h finom és szép legyen ne csak kívánatos, adnak még hozzá fűszereket és színezéket (bár ezt sokszor már ki hagyják és a műbélt színezik) de legjobb a nitrites pác-csó mert az a gyomorban nitrozamint képez ami bizonyítottan rák keltő amit úgy ellensúlyozzák, hogy aszkorbinsavat (C vitamin) adnak hozzá, így csökkentik a gyomorrák esélyét.
De a nitrites pác-só "muszáj" mert az fog kötést alkotni a húsban és vérben található mioglobinnal és egyben tartósítószer is.
A kérdésedre a válsz az, hogy forralj vizet zárd el ha bugyog és rakd bele 5 percrea virslit. Csak mmelegíteni kell, főzni már nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!