Az oroszsalátához mehet virsli? Hogy készitsem el (rántsam ki? ) vagy?
Elsö kérdés: mi az oroszsaláta?
Mi van a virslivel - a salátába kell, vagy mi?
A virlsit akarod kirántani - ilyet még nem hallottam?
Szóval, a klasszikus oroszsaláta az alábbiak szerint készül:
Orosz saláta
Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk. Ezután a burgonyát, az almát, az uborkát, a tojást, a húst és a heringet apró kockákra vágjuk. Tejfölből, tormából, mustárból, ecetből és zöldpetrezselyemből elkészítjük a saláta mártását, és összekeverjük a salátával.
Hozzávalók:
50 dkg főtt burgonya,
25 dkg főtt vagy sült sertés- vagy marhahús,
2 kemény tojás,
1 alma,
2 vizes uborka,
1 hering,
25 dkg főtt cékla,
só ízlés szerint
A mártáshoz:
2 dl tejföl,
1 evőkanál reszelt torma,
2 evőkanál ecet,
1 kávéskanál mustár,
2 csomó apróra vágott zöldpetrezselyem,
só ízlés szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!