Nagypapa kérdése:
Nekem mindig eldurran a virsli, amikor főzöm. Ti hogyan csináljátok? (Sós a víz. )
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 19:03
1/18 zolidobos válasza:
Nem szabad forralni, csak gyöngyöző (80-90 fokos) vízben melegíteni pár percig. Hideg vízben kezdd főzni, ne forróban. Kb. ennyi az egész mutatvány. (ha így is szétmenne, akkor abból a fajtából többet ne vegyél..))
2/18 anonim válasza:
A virsli már eleve nem nyers, fözni nem kell, csak felforrósítani.
3/18 anonim válasza:
Túl sokáig főzöd. Só sem kell a vízbe.
5/18 anonim válasza:
Nem kell só a vízbe. Én belerakom annyi vízbe, ami ellepi. Amikor elkezd forrni, utána 1-2 perc és kiveszem.
Szerintem túl sokáig főzöd, azért durran el.
Esetleg szúrj bele villát mielőtt elkezded főzni, vagy vágd be a végét. Az is segít, hogy ne durranjon.
6/18 anonim válasza:
Ne egyél virslit, mert abban csak szója van (kutyák ezt jobban tudják). Valóban a hideg vizet ajánlják induláskor. Főzni viszont kell, mert különben benne marad (nem oldódik ki) a nátriumnitrit adalék, ami pl. kisgyerekeknél kifejezetten méreg.
8/18 anonim válasza:
Szójamentes virslit kell venni. Én forrásban levő vízbe szoktam bedobni épp csak 1 percre, amíg átforrósodik.
9/18 Zincsenkó László válasza:
Nagyon sokat számít a virsli minősége,általában elég forrázni!! Van jobb megoldás,elvágom két vagy három felé és be a mikróba!Tök egyszerű és gyors!
10/18 Zincsenkó László válasza:
Ja,és semmiképpen ne szurkáld vagy vagdosd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!