Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit készíthetek a 6 kg lefagya...

Meisje kérdése:

Mit készíthetek a 6 kg lefagyasztott cseresznyémből?

Figyelt kérdés
Akkor érett meg a szedésre a cseresznyém, amikor még nagyban készültem a vizsgámra. Így csak leszedtem, és 2x3kg-os kiszerelésben beraktam a mélyhűtőbe, kimagozatlanul. Most már azon gondolkodom, ki merjem-e venni és pl. dzsemet készíteni belőle - mondjuk főzés nélkül, csak turmixolva. Mit javasolnak, hogyan használjam fel? Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 16. 14:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hat kg-ból szerintem nincs az a pálinkafőzde, ami nekiáll főzni neked pálinkát. A kérdező pedig nem úgy tette fel a kérdést, hogy mit csináljak belőle, ha kell, veszek még hozzá 50 kg-t.
2014. aug. 6. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!