Emberek! Ki mit ajánl szétsavasodott bendőre? (többi lent)
Ez a probléma nálam visszatérő, több mint 15-éve, akkor volt fekélyem is, kikezelték, de azóta is szedek savlekötőket...
Most jövök a dokitól, van beutalom a gyomrászatra (gasztro-enterológia).. Most azért rosszabb, mert kaptam egy antibiotikumot gyulladásra, és az totál haza vágta a gyomromat... Tünetek, természetesen tutira veszem reflux, gyomorégés, savtúltengés, fulladás,hófehér nyelv, viszketés, hőemelkedés, hányinger, őrületes savanyú íz a számban...
2-hét még bejutok a gyomrászatra, éhes vagyok, nincs jobb ötlet a kekszen és a főt krumplin kívül, mit lehet még enni?
Előre is köszi...
VENTER! venter :))
Tudom ismerem, most 33 vagyok, de 18-évesen vérző gyomorfekélyem volt nekem is és vagy 6-évig szedtem, aztán elhagyhattam, mert oké lett a gyomrom, de szerintem most újra felírják..
Amúgy ma hajnalban épp ezen gondolkodtam mit is szedtem régen, persze Venter, hatalmas nagy fehér gyógyszer..
Köszönöm.. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!