1/1 anonim válasza:
Az elsö és legfontosabb, hogy rizottórizs kell hozzá, a normál nem jó.
Kevés olivaolajon üvegesre kell párolni a hagymát, beleforgatni a rizst, füszerezni, és felönteni 1 dl száraz fehér borral. Amikor a bor elforrt, akkor 1 merökanál forró húslevest adni hozzá, kevergetve fözni, ha beszívta, akkor mindig 1-1 újabb kanál forró levest önteni hozzá, amíg a rizs puha lesz, és enyhén krémes szaftja marad. Parmezánnal megszórva azonnal kell tálalni.
Nagyon fontos, hogy a leves forrásban legyen, amikor hozzáadják, mert ha lehüti a rizst, nem lesz jó,ezen kivül tényleg állandóan kevergetni kell, hogy megfelelö állagú legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!