Mit kell csinálni a marcipánnal, miután rózsát formáztam belőle, hogy megszilárduljon?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 21:51
1/9 anonim válasza:
Hagyni, hogy megszilárduljon! :-)
2/9 A kérdező kommentje:
De két napja ugyanolyan puha, és kezd szétlapulni :/
2014. jún. 2. 23:10
3/9 anonim válasza:
Olyan helyen kell tarolni, ahol nem annyira nedves a levego. Es ott hagyni megszaradni.
4/9 TaKy99 válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
:(
2014. jún. 3. 09:10
6/9 anonim válasza:
Lassú üzemmódra állított ventilátorral fújathatod . fél órát, aztán egy kis szünet, majd megint félóra, aztán majd meglátod hogyan alakul.Meleg, párás helyet kerüld a tárolásnál.
7/9 anonim válasza:
hol vetted a marcipánt? van olyan fajta ami már másnap kemény.de én is vettem már olyat ami még 1 hét után is puha volt..
8/9 A kérdező kommentje:
Cukrász boltban.
2014. jún. 3. 16:34
9/9 Zimányi Piroska válasza:
Tedd egy kicsit a hűtőbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!