Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csavarthust sutni vagy fozni?

Bogarszemu kérdése:

Csavarthust sutni vagy fozni?

Figyelt kérdés
Itthon keszult hagyomanyos csavarthus fatyolkaban..
2014. ápr. 26. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
milyen az a csavart hús? Mi az fátyolka?
2014. ápr. 26. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Daralthus, vesepecsenye felcsavarva. A fatyolka a disznobol van olyan mint egy fuggonydarab, ebbe van belecsavarva.
2014. ápr. 26. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Így akor már tudom. sütni először fólia alatt aztán simn rápíritani.
2014. ápr. 26. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!