Hogyan kell tojasfeherjebol a suti tetejere habot kesziteni hogy eheto legyen?
Figyelt kérdés
most sutok forditott megyes c.sutit es csak annyi van irva hogytetejere tojasfeherjebol habot keszitunk.Kemenyre verem de azt meg meg kell sutni vagy lessz az eheto,a nyers tojas habja?2009. dec. 21. 17:08
2/4 anonim válasza:
Ha a tojás fehérjét félig felverted akkor tegyél bele cukrot ha van 4 tojásod abba 10dkg.ot és verd kemény habbá, és utána kanalazd a süti tetejére, és tedd vissza sülni a sütit. De amikor a habot ráteszed a süti csak félig legyen megsülve mert kölönben megég az alja
3/4 anonim válasza:
1 tojásfehérjét 12dkg porcukorral verj keményre( ha fejjel lefelé fordítod a tálat ne folyjon ki ). Nem muszáj megsütni szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
mar megcsinaltam,de nem ellenotiztem le hogy ha fejjel lefele van a tal kifolyik-e,remelem jomert en eleg kemenynek lattam,remelem nemkapunk valami betegseget ha megsem volt eleg kemeny?
2009. dec. 21. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!