Hogyan kell jól elkészíteni a sajttal töltött göngyölt húst?
Figyelt kérdés
Ne folyjon ki belőle a sajt és lehetőleg fogpiszkáló mentesen? Sosem sikerül, mindig vastag marad a hús és sajt sem lesz benne. Mit csináljak, hogy igazi finom legyen ?2014. febr. 14. 11:51
1/5 anonim válasza:
először vékonyra klofold ki a húst. Füszerzezd. a sajt rövidebb legyen mint a hús sehol ne logjon ki belőle. A sajtot én közepes vastagságú csíkra szoktam vágni.A sajtott a hús szélére teszem ,a hús 2 szélét rá hajtom a sajtra és úgy kezdem eltekerni. Mielött teljesen feltekerem az utólsó tekerés elött a hús szélét lekenem tojás fehérjével. : Így nem kell fogvájó: Vagy bő forró oljban sütöm ki panérolás után vagy baconbe tekerem és tepsiben sütöm meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ha a szélére teszem csináljak belőle táskát és úgy tekerjem fel ? Jól értettem ?
2014. febr. 14. 12:28
4/5 anonim válasza:
még azt is csinálhatod, hogy a végén: liszt tojás liszt tojás prézli
így nehezebben folyik ki a sajt
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !! :)
2014. febr. 14. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!