Tudtok olcsó és finom recepteket?
tészta,sajt,tejföl--->sajtostészta
tej,tojás
Gríz? tejbegríz.
Krumpli.Abból is lehet sok mindent + ha megmarad akkor mondjuk a főtt krumplit összetöröd,tésztát állítasz össze belőle és kisütöd olajban---> burgonyafánk (ezt szintén tejföllel és sajttal)
Próbálj úgy gazdálkodni,hogy a maradékot is feltudd hasznosítani!
Meg a kenyér,vaj...ez alap:)
de nézz itt körül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__24..
és szerintem vizet igyatok.Én mindig azt iszok anyagitól függetlenül.Persze tisztított vizet:)
Olcso alapanyag, ami laktatova teszi a fogast: bab, lencse, sargaborso, gesztenye, sutotok, tok, diopotlo, tejfol, krumpli, virsli, parizsi, maj, rizs, teszta, kelkaposza, daralt hus.
Elkeszitesi mod es etel: fozelekek, fasirtok, vagdalt, olajban sult teszta (pl.palacsinta, krumplipogacsa, fank, csaszarmorzsa stb.), kelt tesztak, rakott etelek, gulyas, porkoltek, zsemlemorzsas gombocok.
Főzelékek bundás kenyérrel.Azt hiszem ezt így nem írta senki.
Én pl tegnap tejfölös krumpli levest főztem/húsfélé nélkül/és sárgaborsó főzeléket bundás kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!