Garnélarák burgonyával, serpenyőben sütve!?
Figyelt kérdés
Mondanátok tippeket a fűszerezéshez és az elkészítéshez? nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat:)2014. jan. 24. 16:30
1/1 anonim válasza:
Ha együtt szeretnéd sütni serpenyöben a burgonyát ,és a rákot akkor főzd elő kicsit burgonyát :Sót tegyél burgonya főző vízébe. A serpenyőben kevés olajon ,fokhagymát ,chillit ,petrezselymet pirits le ,ehez tedd az előfőzött lecsepegtett burgonyát . rázogsd vagy kevergesd addig amig a burgonya nem pirul meg majd tedd hozzá a rákot és süsd össze őket. A rák 3-4 perc alatt megpirul és kész lesz. Ha kész az egészre csepegtes pár csepp citromlevet. Kevés ,só ,és bors is mehet rá. Friss apróra vágott korianderrel ,vagy petrezselyemmel tálald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!