Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Garnélarák burgonyával,...

Garnélarák burgonyával, serpenyőben sütve!?

Figyelt kérdés
Mondanátok tippeket a fűszerezéshez és az elkészítéshez? nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat:)
2014. jan. 24. 16:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha együtt szeretnéd sütni serpenyöben a burgonyát ,és a rákot akkor főzd elő kicsit burgonyát :Sót tegyél burgonya főző vízébe. A serpenyőben kevés olajon ,fokhagymát ,chillit ,petrezselymet pirits le ,ehez tedd az előfőzött lecsepegtett burgonyát . rázogsd vagy kevergesd addig amig a burgonya nem pirul meg majd tedd hozzá a rákot és süsd össze őket. A rák 3-4 perc alatt megpirul és kész lesz. Ha kész az egészre csepegtes pár csepp citromlevet. Kevés ,só ,és bors is mehet rá. Friss apróra vágott korianderrel ,vagy petrezselyemmel tálald.
2014. jan. 24. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!