Kirantott sajtot keszitek: kifolyik a sajt vagy a panirozott reszbe sul bele. Miert?
Figyelt kérdés
Pedig kimondottan kirantasra valo sajtot kertem a boltban. ketszer kell panirozni ?2013. dec. 29. 20:31
1/6 anonim válasza:
Lehet 2x panírozni ,hogyha lágyabb.
Vagy rosszul panírozod be(nem fedi/von be mindenhol)
2/6 anonim válasza:
Én a biztosra megyek. Keményebb sajtot veszek, azt bepanírozom kétszer (liszt-tojás-liszt-tojás-morzsa), aztán lefagyasztom, de minimum hűtőbe rakom. Onnan megy az olajba. Vigyázni kell fordításnál, nem szabad kiszúrni a panírt, inkább spicckanállal fordítom. Remélem sikerülni fog! :)
3/6 anonim válasza:
Én kétszer paníroztam be a rántani való sajtot és nem folyt ki. Büszke is voltam :)
4/6 anonim válasza:
Ketszer panirozon en is: liszt,tojas,zsemlemorzsa,tojas,zsemlemorzsa es figyelek,hogy alaposan befedje minden mindenhol. A vegen a morzsat kicsit ranyomkodom. Fagyasztoba teszem es forro olajban, nagyon gyorsan sutom ki.
5/6 anonim válasza:
Igen kétszer, ahogy mások is írták. És tényleg kibökés nélkül, óvatosan forgatni, míg szép aranysárga nem lesz. túlsütni sem szabad.
6/6 anonim válasza:
Én csak egyszer panírozom, nem is rögtön a hűtőből veszem, mert nálam az vált be, ha nagyon-nagyon forró legyen az olaj. Pillanatok alatt kap egy pirulós színt a panír, forgatás és egy perc alatt kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!