Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kaukázusi kefir készítéshez...

Kaukázusi kefir készítéshez pasztörizáljam (60-70 fokon) a házi tejet?

Figyelt kérdés
A forrás megbízható, az üzlet több éve ugyan onnét szerzi be a tejet és nem volt a nyers tej fogyasztással negatív tapasztalat. Én már ittam a pasztörizálatlan tejből készült kefirből, de a családomnak is adhatok-e belőle biztonsággal?
2013. dec. 23. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:

A pasztörizálással nem rontasz semmit sem. Én nem használnék nyerstejet, mert ismerem szakmai szempontból.

Jobb a békesség...

2013. dec. 24. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!