Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tároljam a kész birsalmas...

Hogy tároljam a kész birsalmasajtot?

Figyelt kérdés
Sikerült a birsalmasajtot megcsinálnom, de a múltkor a tárolásnál nagyon kiszáradt ( olyan volt mint a krumplicukor). Ti hogy tároljátok, hogy még élvezhető legyen és ne kő kemény?

2013. okt. 29. 09:55
 1/2 anonim ***** válasza:
folpackba rakd tedd a hütőbe ott kap annyi nedveséget ami elég ahoz ,hogy ne keményedjen túl .
2013. okt. 29. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én simán folpackba csomagolom és a konyhában a szekrényben (száraz helyen) tartom.


Igy akár évekig is eláll, és nem kezd penészedni. A hütöben a magas légnedvesség miatt kezd penészedni, és a zsírpapír sem zárja le rendesen.

2013. okt. 29. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!