Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Birsalmasajtot, miután kiborít...

Birsalmasajtot, miután kiborítom a formából meddig szárítsam?

Figyelt kérdés
Panelben lakunk, elég pocsék itt a levegő már megy a fűtés. És ha már kellőképpen megszikkadt/megszáradt, akkor mibe csomagoljam és hol tároljam, hogy minél tovább elálljon?
2013. okt. 12. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már teljesen száraznak érzödik tapintásra a felszíne, akkor jó. (A fütés nem árt neki). Ha kész, folpakba csomagolva akárhol tarthatod, nem kell hüteni és évekig eláll.
2013. okt. 12. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nem jobb a celofán? Nem fog a folpackban bepenészesedni? És akkor nem kell hűtőbe sem tenni?
2013. okt. 12. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Amit én használok recept, aszerint legalább 1 hét szárítás zsírpapírban. Utána hűvös helyen érdemes tárolni.
2013. okt. 12. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Az én receptem ez volt : [link]
2013. okt. 12. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Itt is egy hetet ír, de szerintem nem mindegy hogy milyen helyen van szárítva. És leginkább az utána tárolás lenne számomra a fontos mert szeretném ha karácsonyra még maradna belőle. Kell egy sütibe birsalmasajt amit Karácsonykor készítek majd el.
2013. okt. 12. 22:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!