Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nyákosodik be a cékla...

Syeka kérdése:

Miért nyákosodik be a cékla saláta, és mit kell belerakni ellene?

Figyelt kérdés
Felforralt vízből is próbáltam, és tormát is teszek bele.
2013. okt. 21. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
22%
Hááát, haja zember megfőzi azt a céklát, még forrón meghámozza és felszeleteli, a levébe tesz sót, ecetet, cukrot, köménymagot, tesz hozzá ekkis tormát, akkó annak tilos nyálkásnak lenni!
2013. okt. 21. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Kevés az ecet és a só. Ezek a tartósító szerei a céklasalátának. Ha nincs kellő mennyiség benne, a baktériumok vagy a gombák el tudnak szaporodni benne...

Nyálkás a baktériumoktól lesz...

2013. nov. 28. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!