Syeka kérdése:
Miért nyákosodik be a cékla saláta, és mit kell belerakni ellene?
Figyelt kérdés
Felforralt vízből is próbáltam, és tormát is teszek bele.2013. okt. 21. 15:18
1/2 anonim válasza:
Hááát, haja zember megfőzi azt a céklát, még forrón meghámozza és felszeleteli, a levébe tesz sót, ecetet, cukrot, köménymagot, tesz hozzá ekkis tormát, akkó annak tilos nyálkásnak lenni!
2/2 anonim válasza:
Kevés az ecet és a só. Ezek a tartósító szerei a céklasalátának. Ha nincs kellő mennyiség benne, a baktériumok vagy a gombák el tudnak szaporodni benne...
Nyálkás a baktériumoktól lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!