Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit lehet csinalni, hogy ne...

Mit lehet csinalni, hogy ne erzodjon a fokhagyma szag? NAGYON SURGOS!

Figyelt kérdés
Huha.14 orakor ettem vendeglobe muzsdejt es nagyon fokhagymas volt igy most elegge buzlok tole, viszont most hivott a pasim (akivel csak 2 hete jarunk es reg nem lattam), hogy talalkozzunk es gozom sincs mit csinaljak, hogy ez este fel 20-ig elmuljon. SEGITSETEK!

2013. okt. 13. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%

Rágcsálj el nyersen 2-3 db nagyobbacska vöröshagymát.

Az elnyomja.

Vagy esetleg a fogmosás se hülyeség.

2013. okt. 13. 15:54
 2/13 A kérdező kommentje:
:)) szerintem azzal semmit sem javitok ha hagyma szagtol buzlok majd s nem fokhagymatol. :)) s a fogmosas csak ideiglenes hiszen a "buz" a gyomorbol jon.
2013. okt. 13. 15:57
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Ragcsalj kaveszemet vagy ha nincs, akkor petrezselymet.
2013. okt. 13. 16:00
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Csinálj neki fokhagymás piritóst, akkor nem feltűnő.
2013. okt. 13. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
44%

Akármennyire ideiglenes, bizonyítottan még minig a leghatékonyabb módszer.

A kedves lepontozó kávé, és petrezselyem ajánlgató sporttársat felhomályosítanám, hogy ezek a városi legendák rég megdőltek, gyakorlatilag semmi valóságalapjuk nincs.

Sőt, bizonyított, hogy a fokhagyma-petrezselyem kombó olyan brutális elegyet alkot, hogy akkor már inkább még vagy 3 marék fokhagyma, mint az.

Szóval lehet itt okoskodni, meg 100 éves kitalációkkal dobálózni, de az az igazság, hogy nincs hatékonyabb a fogmosásnál.

Csak még erősebb szag, pl vöröshagyma, de az alap probléma attól nem oldódik meg, ezt csak poénnak írtam.

Annyit tehetsz, hogy megeteted a pasidat fokhagymával, úgy nem tűnik fel annyira.

Vagy egyszerűen bevállalod.

Gondolom azt se hiszi el, hogy a lányok nem pukiznak, szóval előfordul az ilyen.

2013. okt. 13. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

Megmondod neki őszintén, hogy mi a helyzet, és hogy nagyon szívesen találkozol vele, de "egyéb dolgokra", "egyéb programra" ez a nap nem igazán alkalmas.

Majd megtanulja, hogy nem vagy csak úgy "ha ló nincs, szamár is jó" alapon bármikor, bármilyen helyzetben előrángatható. Minimum annyi tisztelet, emberszámba-vételt megérdemelsz, hogy az előtte való napon szóljon, ha találkozni szeretne veled.

Ez így az én szememben olyan előrángatom, mert utantkozom, stílusnak hat.

2013. okt. 13. 16:13
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
En ugyan nem pontoztalak le senkit. Mellesleg nekem meg mindig bevált a kaveszem is es a petrezselyem is.
2013. okt. 13. 16:18
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
2013. okt. 13. 16:34
 9/13 A kérdező kommentje:
mindegy. koszonom a tanacsokat. eisze inkabb lemondom a randit..
2013. okt. 13. 17:50
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
A legjobb döntést hoztad :D
2013. okt. 13. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!