Hogyan kell karamellizálni a hagymát?
Kezdő vagyok főzés terén, ezért gondoltam inkább megkérdezem. Szóval ezt szeretném ma elkészíteni, mindent be is szereztem... [link]
Az első kérdésem...azt írja a hús felét elősütjük...tehát nyersen kell feldarabolni vagy épp, hogy elősütés után? A másik meg azt írja, hogy karamellizálni a hagymát, azaz dinsztelni?
Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
Szerintem ezért nem kell összekapni, nem érdemes. Én hibám, ilyenről még nem hallottam, hogy megcukrozni, my bad.
Valaki így szokta, valaki másként. Ennyi. Mindenkinek köszi a választ. Ma megcsináltam amúgy és tényleg nagyon lassan karamellizálódott, ugye cukor nélkül csináltam, de nagyon finom lett. Elégedett voltam a végeredménnyel.
Még egyszer köszi.
Karamellizált hagyma cukor hozzá adásával készül. Igy tanitják, szakács vagyok.
Ne irjatok már hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!