Hogyan kell karamellizálni a hagymát?
Kezdő vagyok főzés terén, ezért gondoltam inkább megkérdezem. Szóval ezt szeretném ma elkészíteni, mindent be is szereztem... [link]
Az első kérdésem...azt írja a hús felét elősütjük...tehát nyersen kell feldarabolni vagy épp, hogy elősütés után? A másik meg azt írja, hogy karamellizálni a hagymát, azaz dinsztelni?
Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem ezért nem kell összekapni, nem érdemes. Én hibám, ilyenről még nem hallottam, hogy megcukrozni, my bad.
Valaki így szokta, valaki másként. Ennyi. Mindenkinek köszi a választ. Ma megcsináltam amúgy és tényleg nagyon lassan karamellizálódott, ugye cukor nélkül csináltam, de nagyon finom lett. Elégedett voltam a végeredménnyel.
Még egyszer köszi.
Karamellizált hagyma cukor hozzá adásával készül. Igy tanitják, szakács vagyok.
Ne irjatok már hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!